Fortis grupa

Usluge
Usluge

Prostorno i urbanističko planiranje, komunalno i hidrograđevinsko projektovanje, izrada studija i investicijskih programa, regulacioni planovi, urbanistički projekti...

Ilidžaputevi doo

asfaltna bazaIlidžaputevi d.o.o. su osnovani 2005 godine. Nalaze se u Vojkovićima, Istočno Sarajevo.

Osnovna djelatnost preduzeća je vezana za poslove niskogradnje i tiče se izgradnje i zaštite svih vrsta drumskih saobraćajnica, proizvodnja, prodaja i ugradnja betona i asfalta, postavljanja i održavanja horizontalne i vertiklane signalizacije te ostali poslovi iz oblasti niskogradnje.

 

Preduzeće posjeduje asfaltnu bazu kapaciteta 130 t/h koja je takođe smještena u Vojkovićima. Preduzeće uglavnom izvodi radove na području istočne BiH s obzirom na geografski položaj. Preduzeće ima ukupno 40 radnika i raspolaže sa svom potrebnom opremom i mehanizacijom za obavljenje gore navedenih poslova.

U cilju približavanja filozofiji rada Fortis grupe, preduzeće je takođe obezbjedilo sve potrebne licence za obavljanje djelatnosti. Politika preduzeća je stalno ulaganje u razvoj što se odražava i na poslovanje preduzeća koje iz godine u godinu bilježi stabilan rast.

 

Dokumenti

doc-iconPreuzmite kompletan cjenovnik proizvoda Ilidžaputevi d.o.o. Istočno Sarajevo

Cjenovnik
[word, 54KB]

Ilidžaputevi doo

Adresa
Ravnogorska bb                                                                                                                                                                             71123 Istočno Sarajevo

e-mail
ilidzaputevi@fortisgroup.ba

Telefon
               +387 57 350 556        

Početna Članice Ilidžaputevi doo