Fortis grupa

Trgovina
Trgovina

Prodaja na malo naftnih derivata, auto-plina, motornih ulja, auto-kozmetike, te maloprodaja i veleprodaja svih proizvoda grupacije...

Nekretnine

Stambeno poslovni objekat u srcu Prijedora

OSNOVNI PODACI O PROJEKTU: Stambeno poslovni objekat se nalazi na uglu ulica Vidovdanske i Kralja Petra I oslobodioca u Prijedoru. Objekat je spratnosti S+P+4, a izvođač i investitor su Prijedorputevi AD. Period izgradnje je 2012 godina.
Prizemlje i prvi sprat objekta je namjenjen za poslovanje, a drugi, treći i četvrti sprat za stanovanje. Na svakoj od stambenih etaža nalaze se po četiri stambene jedinice, zbirne površine cca 240 m2. Površina prizemlja i prvog sprata poslovnog dijela objekta je cca 500 m2. U podrumu objekta se nalazi garaža sa 5 parking mjesta. 

Prilikom izgradnje objekta koristili su se materijali visokog kvalitete, a ljepota i pozicija objekta govore dovoljno sami za sebe. Više podataka podataka možete preuzeti ovdje.

Poslovni prostor u samom centru Prijedora

U samom centru grada Prijedora, ulica Vožda Karađorđa 14, nalazi se poslovni prostor veličine 698 m2 pogodan za djelatnost bankarstva, osiguravajuće društvo i sl. U toku su pripreme za izvođenje fasade, što će ovom objektu dati dodatnu ljepotu i značaj na mikrolokaciji. Više detalja o rasporedu prostora možete preuzeti ovdje.

Poslovni objekat u centru Banje Luke

Na lokaciji stare upravne zgrade, u Ulici Ive Andrića 10, Kozaraputevi ad grade poslovni objekat bruto površine 2700 m2. Izvođač su Prijedorputevi ad, a datum završetka objekta 2013 godina. Objekat je spratnosti P0 + P + 2, a lokacija predstavlja savršen spoj blizine ključnih saobraćajnica i samog centra grada. Više detalja o samom objektu možete preuzeti ovdje.

 
Početna Nekretnine