Fortis grupa

Trgovina
Trgovina

Prodaja na malo naftnih derivata, auto-plina, motornih ulja, auto-kozmetike, te maloprodaja i veleprodaja svih proizvoda grupacije...

Vijesti

Radovi redovnog i zimskog održavanja i zaštite puteva i autoputeva na teritoriji Republike Srpske

 Potpisom ugovora sa Javnim preduzećem Autoputevi Republike Srpske Prijedorputevi Ad su 2012 godine počeli sa izvođenjem radova redovnog i zimskog održavanja autoputa i pripadajućih objekata na dionici Gradiška - Banja Luka. Za održavanje i zaštitu puteva i objekata na putevima u Republici Srpskoj na oblasti broj 1 brine se konzorcij Prijedorputevi Ad i Kozaraputevi AD.

Opširnije...
 

Izvođenje radova na izgradnji objekta za naplatu posebne naknade za upotrebu dionice autoputa E - 661, Gradiška - Banja Luka

 

Preduzeće Prijedorputevi Ad je dana 26.12.2013. potpisalo sa JP Autoputevi Republike Srpske ugovor o Izvođenje radova na izgradnji objekta za naplatu posebne naknade za upotrebu dionice autoputa E - 661, Gradiška - Banja Luka, naplatna stanica Jakupovci.

Opširnije...
 

Za voćare i poljoprivrednike: koristite prirodno, uštedite i povećajte rezultate

Novo u preduzeću Japra AD – za voćare i poljoprivrednike – mikronizirani krečnjak vrhunske čistoće. Proizvod koji nije skup, ekološki je prihvatljiv i garantovano povećava prinose u poljoprivredi.

Opširnije...
 

Okupljanje Fortisovaca

U vrelim ljetnim danima svima nam dobro dođe predah od svakodnevnih poslova. Radnici Fortis Grupe tim su se povodom okupili u eko centru Ljekarice. Uz veselo druženje i sportsko nadmetanje, napunjene su baterije za nove radne pobjede. Kako je sve izgledalo, pogledajte u galeriji.

 
Početna O nama Vijesti