Fortis grupa

Top spotlight
Građevinarstvo

Izgradnja i zaštita svih vrsta drumskih saobraćajnica, postavljanje i održavanje horizontalne i vertikalne signalizacije, svi poslovi iz oblasti niskogradnje.

O nama

Osnovni podaci

Fortis Group :: Članice Fortis Grupe
Klikni na sliku za uvećani prikaz

Fortis group je poslovni sistem koji se sastoji od osam samostalnih preduzeća od čega su 5 preduzeća akcionarska društva.

Podaci akcionarskih društava (bilansi, objave akcionarskih društava itd), se nalaze na site-u banjalučke berze i mogu se pogledati pod oznakom HOV kao što slijedi:

Opširnije...
 

Radovi redovnog i zimskog održavanja i zaštite puteva i autoputeva na teritoriji Republike Srpske

 Potpisom ugovora sa Javnim preduzećem Autoputevi Republike Srpske Prijedorputevi Ad su 2012 godine počeli sa izvođenjem radova redovnog i zimskog održavanja autoputa i pripadajućih objekata na dionici Gradiška - Banja Luka. Za održavanje i zaštitu puteva i objekata na putevima u Republici Srpskoj na oblasti broj 1 brine se konzorcij Prijedorputevi Ad i Kozaraputevi AD.

Opširnije...
 

Izvođenje radova na izgradnji objekta za naplatu posebne naknade za upotrebu dionice autoputa E - 661, Gradiška - Banja Luka

 

Preduzeće Prijedorputevi Ad je dana 26.12.2013. potpisalo sa JP Autoputevi Republike Srpske ugovor o Izvođenje radova na izgradnji objekta za naplatu posebne naknade za upotrebu dionice autoputa E - 661, Gradiška - Banja Luka, naplatna stanica Jakupovci.

Opširnije...
 
Početna O nama